Η Ιστορία μας

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής τα τελευταία 14 έτη. Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας κάνει ιδανικούς για όλες τις ανάγκες σας και για όλα τα προβλήματα. Η φιλικότητα μας, οι καλές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι υποχρέωση μας. Επίσης στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μοναδικές λύσεις υποστήριξης για ηλεκτρονικό υπολογιστή, φορητό, laptop, smartphone. Εργασίες support όπως αποκατάσταση λειτουργικού windows όπως και επαναπρογραμματισμός android στο smartphone σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας κάνει ιδανικούς για όλες τις ανάγκες σας και για όλα τα προβλήματα. Η φιλικότητα μας όπως και η γνώση μας στην Μηχανική Υπολογιστών μας κάνει διαθέσιμους σε κάθε ερώτηση για κάποιο προϊόν και σε κάθε ερώτηση τεχνικής φύσεως.

Οι στόχοι μας

Η www.fortistis.gr δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες σας ανα την χώρα σε φορτιστές για φορητούς υπολογιστές και netbooks όλων των κατασκευαστών. Καλύπτοντας ένα τεράστιο φάσμα κατασκευαστών και διαφορετικών μοντέλων και με άμεση διαθεσιμότητα, είστε σίγουροι πως θα αγοράσετε τον φορτιστή που προορίζεται για το δικό σας Laptop - Netbook.

Τώρα μπορείτε να δείτε άμεσα τον μετασχηματιστή τροφοδοσίας ρεύματος που σας ταιριάζει στο μοντέλο σας με απλά click, να δείτε διαθεσιμότητα,να προβείτε σε άμεση αγορά. Η εταιρία μας θα σας αποστείλει το προϊόν σας την επόμενη εργάσιμη σε συσκευασία που το προστατεύει και με courier στην πόρτα σας. Όλοι μας οι φορτιστές ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ και έτσι διασφαλίζεται η εγγύηση του προιόντος και ταυτόχρονα αγοράζεται ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ  μετασχηματιστή λαπτοπ στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

 
www.fortistis.gr