Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής τα τελευταία 22 έτη και μα τον Θεό θα είμαστε κ τα επόμενα 22++ χρόνια καθώς έρχονται οι νέες γενιές πρόθυμες να αναλάβουν.
Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας κάνει ιδανικούς για όλες τις ανάγκες σας και για όλα τα προβλήματα, προβλήματα που εννίοτε δεν έχουμε ξανά-αντιμετωπίσει αλλά πεισμώνουμε να λύσουμε, να μάθουμε, άλλωστε η ζωή δεν είναι μια αέναη μάθηση?  
Η φιλικότητα μας, οι καλές τιμές (τι? η λιανική που δίνουμε, οι άλλοι την δίνουν χονδρική μόνο σε καταστήματα?) και η άμεση εξυπηρέτηση (όσο μας επιτρέπεται από τον φόρτο εργασίας) είναι υποχρέωση μας. 
Επίσης στο ΦΥΣΙΚΟ μας κατάστημα την πραγματική φορολογική ΕΔΡΑ της επιχείρησης μας μπορείτε να βρείτε μοναδικές λύσεις υποστήριξης για ηλεκτρονικό υπολογιστή desktop, φορητό υπολογιστή laptop, όπως και για Smartphone.
Εργασίες Support όπως αποκατάσταση λειτουργικού windows και επανα-προγραμματισμός Android στο Smartphone σας έως αντικατάσταση προβληματικών ή σπασμένων ανταλλακτικών του laptop σας ή του Smartphone σας.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας κάνει ιδανικούς για όλες τις ανάγκες σας και για όλα τα προβλήματα.
Η φιλικότητα μας όπως και η γνώση μας στην Μηχανική Υπολογιστών μας κάνει διαθέσιμους σε κάθε ερώτηση για κάποιο προϊόν και σε κάθε ερώτηση τεχνικής φύσεως.
Μη μας ρωτάτε όμως για Κβαντική Μηχανική Υπολογιστών καθώς και εμείς τώρα μαθαίνουμε ως δεύτερο έτος στο Univercity.


ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Το ηλεκτρονικό e-commerce website  www.fortistis.gr δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όλων μας ανά την Χώρα έως την αδελφική Κύπρο σε ανταλλακτικά για laptops καθώς και φορτιστές για φορητούς υπολογιστές και netbooks όλων των κατασκευαστών καθότι πριν 22 χρόνια διαπιστώσαμε το έλλειμμα της ελληνικής αγοράς όταν άλλες ‘αντίστοιχες’ εταιρίες εμπορευόταν μεταχειρισμένα USED (or STOLEN) των παραπάνω ανταλλακτικών.
Πήραμε άμεση πρωτοβουλία και με συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό οι CEO μας έχτισαν από το μηδέν αποκλειστικές συνεργασίες με εργοστάσια παράγωγης (Boeing 777 is no so great as you may think) και φροντίζοντας να καλυφτεί  ένα τεράστιο φάσμα κατασκευαστών και διαφορετικών μοντέλων και με άμεση διαθεσιμότητα, είστε σίγουροι πως θα αγοράσετε το ανταλλακτικό που αντιστοιχεί στο δικό σας Laptop – Netbook και μετά από την τελευταία επέκταση της εταιρίας μας και το ανταλλακτικό που αντιστοιχεί στο Smartphone σας.
Αν έχει βγει out of stock μην μας μαλώνετε. Οι εισαγωγές μας είναι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες.  Θα ξαναέρθει σύντομα.
Αν είναι δε κάτι που δεν έχουμε καν στον προϊοντικό μας κατάλογο, κάνετε μας μια ερώτηση ίσως μπορούμε να το εισάγουμε αποκλειστικά για εσάς.
Τώρα μπορείτε να δείτε άμεσα τον μετασχηματιστή τροφοδοσίας ρεύματος που σας ταιριάζει στο μοντέλο σας με απλά click, να δείτε διαθεσιμότητα και να προβείτε σε άμεση αγορά.
Η εταιρία μας θα σας αποστείλει το προϊόν σας την επόμενη εργάσιμη σε συσκευασία που το προστατεύει και με courier στην πόρτα σας.
Όλα μας τα ανταλλακτικά μα όλα μας είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ BRAND NEW και έτσι διασφαλίζεται η εγγύηση του προϊόντος και η σωστή λειτουργιά του.
Ταυτόχρονα αγοράζεται ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ανταλλακτικό Laptop - Smartphone στην καλύτερη τιμή της ελληνικής αγοράς και βοηθάτε στην ανάπτυξη Ελληνικής Εταιρίας με Έλληνες υπάλληλους