Γιατί να επιλέξω από εσάς την αγορά οθόνης για το σπασμένο μου iPhone?

Σίγουρα νιώθετε μπερδεμένοι από τα διάφορα είδη οθόνων για iPhone που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Αν μάλιστα κάνατε αγορά οθόνης που σας υποσχεθήκαν ως γνήσια ή OEM μπορεί και να είστε απογοητευμένοι . Στην αγορά μας τώρα κυκλοφορούν περίπου 11 μάρκες.

 

Οι περισσότεροι από τους κατασκευαστές και πολλές μικρές φορές μικρές εταιρίες ψάχνουν για τα πιο φθηνά ανταλλακτικά όπως γυαλί, σκελετό, οπίσθιο φωτισμό, OCA κτλ και συναρμολογούν την οθόνη LCD με αυτά τα ανταλλακτικά. Στην συνέχεια την βλέπετε να αναφέρεται ως OEM ή Grade +++ ή οτιδήποτε θα τραβήξει την προσοχή σας. Προκειμένου να μειωθεί το κόστος και να ωφεληθούν περισσότερο ή να ανταγωνιστούν ή να επιβιώσουν, θα χρησιμοποιούσαν διαφορετική και χαμηλή ποιότητα ανταλλακτικών, πράγμα που τελικά οδηγεί στην διαφορετική ποιότητα συνήθως χαμηλής ποιότητας.

 

Μονό το φυσικό εργοστάσιο Tianma που ειδικεύεται στα display solutions συλλέγει τα ποιοτικότερα υλικά και είναι από το Α έως το Ω πάνω από την παραγωγή της οθόνη σας και αυτό διασφαλίζεται με ποιοτικά τεστ καθ' όλη την διαρκεια της γραμμής παραγωγής. Οποίες δε οθόνες δεν περάσουν τα τεστ κόβονται και δεν βγαίνουν στην αγορά. Γενικά η Tianma έχει καθιερώσει στον χώρο πως πρέπει να κατασκευάζονται οι οθόνες για iPhone και όχι μόνo, επίσης η Tianma έχει δημιουργήσει ένα Εθνικό Εργαστήριο R & D για την τεχνολογία TFT-LCD, ένα Εθνικό Κέντρο Τεχνολογίας Επιχειρήσεων και έναν μεταδιδακτορικό σταθμό εργασίας για την ενίσχυση της γνώσης και της τεχνικής εμπειρίας των εργαζομένων της.

εργοστάσιο Tianma


Στο παρελθόν έχουν γίνει πάμπολλα test οθόνων από διαφόρους κατασκευαστές και το εργοστάσιο Tianma έχει νικήσει στα χρώματα, στην αίσθηση αφής - touch screen digitizer, στην ποιότητα υλικών. Μπορείτε να αντλήσετε σχετικές πληροφορίες με λίγη αναζήτηση στο Google.

Αν δεν είστε σίγουροι για αγορά γνήσιας οθόνης iPhone είτε γιατί δεν εμπιστεύεστε ότι θα σας δώσουν γνήσια (αλήθεια κανείς δεν γνωρίζει τι οθόνες για Apple κυκλοφορούν στην αγορά μας) είτε γιατί δεν το μπορείτε οικονομικά, τότε είμαστε η πρώτη επιλογή σας, αγοράζοντας μια γνησία οθόνη του κορυφαίου κατασκευαστή οθόνης για iPhone, Tianma φτιαγμένη ποιοτικά για το iPhone σας και έτσι ξέρετε τι αγοράζετε. Εισάγουμε μόνο γνήσιες TIANMA οθόνες για όλα τα μοντέλα Apple iPhone

ιπηονε 6 οθόνη

 

☎ 215 215 1300 - 210 5326117 email: [email protected] 

***απαγορεύεται η αναπαραγωγή άρθρων μας χωρίς την σχετική μας συγκατάθεση