Το κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών με το διακριτικό τίτλο «FORTISTIS.GR», με αντικείμενο την εμπορία ηλεκτρονικών ειδών, έχοντας κερδίσει επί σειρά ετών την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα εξής ως προς τα προϊόντα τα οποία διαθέτει:

  • Τα πληκτρολόγια laptop είναι κατασκευής DARFON, SUNREX, PEGATRON, CHINONY, DOKING, TRANSIMAGE, παγκόσμιων Κινέζικων εργοστασίων όπως και της Taiwan. Είναι δε συμβατά και brand new με τα μοντέλα των laptop, όπου αυτά αναφέρονται.

  • Οι μπαταρίες laptop είναι προϊόν νόμιμου εργοστασίου-κατασκευαστή που εδρεύει στην επαρχία Guangdong της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και διαθέτει όλα να νόμιμα παραστατικά κατασκευής, πατεντών, πιστοποίησης CE. Είναι δε συμβατές και brand new με τα μοντέλα των laptop όπου αυτά αναφέρονται.

  • Οι οθόνες laptop είναι προϊόν από τα παγκόσμια εργοστάσια CHIMEI, BOE ή INNOLUX, ή PANDAN εδρεύουν στο Hong Kong, έχουν όλα νόμιμα παραστατικά κατασκευής πατέντας και διάθεσης όπως πιστοποίησης CE και μεταπωλούν σε εμάς. Είναι δε συμβατές και brand new με τα μοντέλα των laptop όπου αυτά αναφέρονται. Σε περίπτωση δε, που διαθέτουμε κωδικούς οθονών LG ή SAMSUNG, τα ανωτέρα logo είναι καταχωρημένα από αυτούς, που φέρουν και την ευθύνη της καταχώρησης.

  • O φορτιστής laptop είναι συμβατό προϊόν που προμηθευόμαστε από προμηθευτή-ές που εδρεύει-ουν στήν επαρχία Guangdong της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. 1. Ο φορτιστής ACER είναι τύπου ACER συμβατός με τα μοντέλα laptop της ACER και έχει κατασκευαστεί βάσει των πατεντών άδειας χρήστης σε όποια χώρα έχουν κατατεθεί και για όποιο διάστημα είναι σε ισχύ. Είναι δε συμβατά με τα μοντέλα των laptop όπου αυτά αναφέρονται. 2. Ο φορτιστής TOSHIBA είναι τύπου TOSHIBA συμβατός με τα μοντέλα laptop της TOSHIBA και έχει κατασκευαστεί βάσει των πατεντών άδειας χρήστης σε όποια χώρα έχουν κατατεθεί και για όποιο διάστημα είναι σε ισχύ. Είναι δε συμβατά με τα μοντέλα των laptop όπου αυτά αναφέρονται. 3. Ο φορτιστής ASUS είναι τύπου ASUS συμβατός με τα μοντέλα laptop της ASUS και έχει κατασκευαστεί βάσει των πατεντών άδειας χρήστης σε όποια χώρα έχουν κατατεθεί και για όποιο διάστημα είναι σε ισχύ. Είναι δε συμβατά με τα μοντέλα των laptop όπου αυτά αναφέρονται. 4. Ο φορτιστής HP είναι τύπου HP συμβατός με τα μοντέλα laptop της HP και έχει κατασκευαστεί βάσει των πατεντών άδειας χρήστης σε όποια χώρα έχουν κατατεθεί και για όποιο διάστημα είναι σε ισχύ. Είναι δε συμβατά με τα μοντέλα των laptop όπου αυτά αναφέρονται. 5. Ο φορτιστής FUJITSU-SIEMENS είναι τύπου FUJITSU-SIEMENS συμβατός με τα μοντέλα laptop της FUJITSU-SIEMENS και έχει κατασκευαστεί βάσει των πατεντών άδειας χρήστης σε όποια χώρα έχουν κατατεθεί και για όποιο διάστημα είναι σε ισχύ. Είναι δε συμβατά με τα μοντέλα των laptop όπου αυτά αναφέρονται. 6. Ο φορτιστής DELL είναι τύπου DELL συμβατός με τα μοντέλα laptop της DELL και έχει κατασκευαστεί βάσει των πατεντών άδειας χρήστης σε όποια χώρα έχουν κατατεθεί και για όποιο διάστημα είναι σε ισχύ. Είναι δε συμβατά με τα μοντέλα των laptop όπου αυτά αναφέρονται.

  • Oι οθόνες Xiaomi είναι οθόνες που έχουν κατασκευαστεί απο: Innolux, Sharp, AUO, JDI, BOE, Huaxing Optoelectronics, Tianma Microelectronics, CLP Panda, Chunghwa, Longteng Optoelectronics, Huike, οι δε οθόνες για κινητά της Apple είναι οθόνες που έχουν κατασκευαστεί απο Tianma, Innolux.

  • Η εγγύηση για όλα μας τα προιόντα ορίζεται στο 1 (ένα) έτος ή παραπάνω όπου αυτό αναγράφεται στην σελίδα προιόντος (εξαιρούνται οι μπαταρίες laptop).

Όλες οι εισαγωγές μας γίνονται νόμιμα και νομότυπα από εταιρείες που έχουν όλα τα νόμιμα παραστατικά και εδρεύουν στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και στο Hong Kong και φέρουν όλα τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά που μεσολαβούν μεταξύ των χωρών αγοράς –εισαγωγής όπως και φόρτωσης-μεταφοράς αυτών.

Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι οι νομικοί μας σύμβουλοι είναι οι κάτωθι:
1. Για την έδρα μας και το υποκατάστημά μας, το δικηγορικό γραφείο Μιχαήλ Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ & Δήμητρα Μ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
(Ξενοπούλου 3-5, 471 32 – Άρτα).

2. Για το τμήμα εισαγωγών από την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και στο Hong Kong το νομικό γραφείο Guangdong Guanghe Law Firm που εδρεύει στην πόλη, Zhuhai, Xiangzhou, Shuiwan Rd.

Τέλος, δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματος μας για αξιώσεις από σε βάρος μας δυσφημιστικά μηνύματα στις πλατφόρμες κοινωνικές δικτύωσης όπως και από ηλεκτρονική αλληλογραφία.