Ιστολόγιο

 1. February 05, 2023

  Πως γνωρίζω ποιά είνα η κατάλληλη μπαταρία για το laptop μου?

   

  Πως γνωρίζω ποιά είνα η κατάλληλη μπαταρία για το laptop μου?

  Για να προσδιορίσετε την κατάλληλη μπαταρία για τον φορητό υπολογιστή σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  Ελέγξτε το εγχειρίδιο: Αναζητήστε το εγχειρίδιο που συνοδεύει τον φορητό υπολογιστή σας, το οποίο θα πρέπει να αναφέρει τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την μπαταρία, όπως η τάση, η ένταση και η χωρητικότητα.

  Ελέγξτε την αρχική μπαταρία: Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις προδιαγραφές της αρχικής μπαταρίας που συνοδεύει τον φορητό υπολογιστή σας. Οι προδιαγραφές θα πρέπει να είναι τυπωμένες στην ίδια την μπαταρία ή σε ετικέτα που είναι προσαρτημένη σε αυτήν.

  Ελέγξτε τον ιστότοπο του κατασκευαστή: Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του κατασκευαστή φορητού υπολογιστή και να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τις συμβατές μπατ

  Read More
 2. September 30, 2020

  Πότε είναι η ώρα να αλλάξω την μπαταρία του laptop μου?

  Αντικατάσταση Μπαταρίας laptop

  Ανεξάρτητα από το πόσο καλά χειρίζεστε την μπαταρία του φορητού υπολογιστή σας, κάποια στιγμή τελικά θα είναι μή λειτουργική. Εάν είστε τυχεροί, θα είναι καιρός να αντικαταστήσετε τον φορητό υπολογιστή σας έως τη στιγμή που η μπαταρία του πέσει. Εάν δεν είστε, θα πρέπει να αντικαταστήσετε την μπαταρία.

  Ακολουθούν μερικά σημάδια ότι ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε την μπαταρία του φορητού υπολογιστή σας:

  Μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Εάν η μπαταρία του φορητού υπολογιστή σας δεν φορτίζει όσο παλιά, ίσως είναι καιρός να αντικαταστήσετε την μπαταρία.

  Φουσκωμένη μπαταρία: Εάν η μπαταρία διογκώνεται, είναι σημάδι ότι ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε την μπαταρία. Αυτό μπορεί να είναι ένας κίνδυνος για την ασφάλεια, καθώς η διογκωμένη μπαταρία μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον φορητό υπολογιστή ή ακόμα και να πάρει φωτιά.

  Η μπαταρία δεν φορτίζεται:

  Read More
 3. September 30, 2020

  Πως να έρθετε στο κατάστημα μας με το Μετρό

  Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πως θα μας βρείτε με Μετρό δημοσιεύουμε την παρακάτω φωτογραφία που θα σας φανεί αρκετά χρήσιμη και κατατοπιστική.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή Μ3 του Μετρό, να κατεβείτε στη στάση "Αγία Μαρίνα".
  Εκεί να επιβιβαστείτε στη γραμμή 811 και μετά από 4 μικρές στάσεις, να αποβιβαστείτε στη επόμενη στάση "ΚΑΠΗ" η οποία είναι απέναντυ από το το κατάστημά μας.


  fortistis.ge με μετρό

  Read More
 4. September 30, 2020

  Lenovo Ideapad 300-15ISK αντικατάσταση μπαταρίας

  Aκόμη μια επισκευή από το τεχνικό μας τμήμα σε προβληματική μπατάρία laptop.

  Πρόκειται για laptop της LENOVO και συγκεκριμένα το Ideapad 300-15ISK η παλιά προβληματική μπαταρία είχε κωδικό L15M4A01 και αλλάχτηκε αφού ανοίχτηκε όλο το λαπτοπ μέσα σε λίγα λεπτά με ισοδύναμη μπαταρία από το εργοστάσιο μας

  Tην μπαταρία για το παραπάνω μοντέλο λαπτοπ μπορείτε να την βρείτε Lenovo 300-15ISK battery 


  Lenovo Ideapad 300-15ISK battery

  Ideapad 300-15ISK αντικατάσταση μπαταρίας

  Read More
 5. June 12, 2020

  Επιλογή φορτιστή για το λαπτοπ μου

   

  πως να διαλέξω τον φορτιστή που κάνει για το λαπτοπ μου...

  Read More
 6. June 11, 2020

  Γιατί να επιλέξω από εσάς την αγορά οθόνης για το σπασμένο μου iPhone?

  Γιατί να επιλέξω από εσάς την αγορά οθόνης για το σπασμένο μου iPhone?

  Σίγουρα νιώθετε μπερδεμένοι από τα διάφορα είδη οθόνων για iPhone που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Αν μάλιστα κάνατε αγορά οθόνης που σας υποσχεθήκαν ως γνήσια ή OEM μπορεί και να είστε απογοητευμένοι . Στην αγορά μας τώρα κυκλοφορούν περίπου 11 μάρκες.

   

  Οι περισσότεροι από τους κατασκευαστές και πολλές μικρές φορές μικρές εταιρίες ψάχνουν για τα πιο φθηνά ανταλλακτικά όπως γυαλί, σκελετό, οπίσθιο φωτισμό, OCA κτλ και συναρμολογούν την οθόνη LCD με αυτά τα ανταλλακτικά. Στην συνέχεια την βλέπετε να αναφέρεται ως OEM ή Grade +++ ή οτιδήποτε θα τραβήξει την προσοχή σας. Προκειμένου να μειωθεί το κόστος και να ωφεληθούν περισσότερο ή να ανταγωνιστούν ή να επιβιώσουν, θα χρησιμοποιούσαν διαφορετική και χαμηλή ποιότητα ανταλλακτικών, πράγμα που τελικά οδηγεί στην διαφορετική ποιότητα συνήθως χαμηλής ποιότητας.

   

  Μονό το φυσικό εργοστάσιο Tianma που ειδικεύεται

  Read More
 7. June 11, 2020

  Ο φορτιστής του laptop σας δεν δουλεύει ή πως να σιγουρευτώ τι φταίει? Βασικά TIPS

  Όταν ο φορτιστής (ac adapter) του laptop σας δεν λειτουργεί ή δεν φορτίζει ούτε τη μπαταρία του φορητού υπολογιστή ούτε παρέχει ενέργεια για τη λειτουργία του φορητού υπολογιστή χωρίς ισχύ μπαταρίας. Τα ζητήματα ισχύος σε ένα φορητό υπολογιστή είναι επιδεινωμένα επειδή ένας φορητός υπολογιστής έχει δύο πηγές ενέργειας: μετασχηματιστή AC (φορτιστής) και μπαταρία. Όταν η τροφοδοσία AC δεν είναι διαθέσιμη, παρέχεται ενέργεια από τη μπαταρία του φορητού υπολογιστή. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον φορτιστή του φορητού σας και δεν φορτίζει το φορητό υπολογιστή σας, δοκιμάστε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να επιλύσετε το πρόβλημα. Επιθεωρήστε οπτικά τον φορτιστή, τα καλώδια και τη θύρα του φορτιστή (το βύσμα της μύτης του που καταλήγει στο λαπτοπ σας)

  1. Αποσυνδέστε τον φορτιστή από την πρίζα.

  2. Αποσυνδέστε τον φορτιστή από το φορητό υπολογιστή.

  3. Ελέγξτε το μετασχηματιστή και τα καλώδια (συμπεριλαμβανομένου και του καλωδίου που καταλήγει στην πρίζα τοίχου

  Read More