Ιστολόγιο

 1. June 12, 2020

  Επιλογή φορτιστή για το λαπτοπ μου

   

  πως να διαλέξω τον φορτιστή που κάνει για το λαπτοπ μου...

  Read More
 2. June 11, 2020

  Γιατί να επιλέξω από εσάς την αγορά οθόνης για το σπασμένο μου iPhone?

  Γιατί να επιλέξω από εσάς την αγορά οθόνης για το σπασμένο μου iPhone?

  Σίγουρα νιώθετε μπερδεμένοι από τα διάφορα είδη οθόνων για iPhone που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Αν μάλιστα κάνατε αγορά οθόνης που σας υποσχεθήκαν ως γνήσια ή OEM μπορεί και να είστε απογοητευμένοι . Στην αγορά μας τώρα κυκλοφορούν περίπου 11 μάρκες.

   

  Οι περισσότεροι από τους κατασκευαστές και πολλές μικρές φορές μικρές εταιρίες ψάχνουν για τα πιο φθηνά ανταλλακτικά όπως γυαλί, σκελετό, οπίσθιο φωτισμό, OCA κτλ και συναρμολογούν την οθόνη LCD με αυτά τα ανταλλακτικά. Στην συνέχεια την βλέπετε να αναφέρεται ως OEM ή Grade +++ ή οτιδήποτε θα τραβήξει την προσοχή σας. Προκειμένου να μειωθεί το κόστος και να ωφεληθούν περισσότερο ή να ανταγωνιστούν ή να επιβιώσουν, θα χρησιμοποιούσαν διαφορετική και χαμηλή ποιότητα ανταλλακτικών, πράγμα που τελικά οδηγεί στην διαφορετική ποιότητα συνήθως χαμηλής ποιότητας.

   

  Μονό το φυσικό εργοστάσιο Tianma που ειδικεύεται στα d

  Read More
 3. June 11, 2020

  Ο φορτιστής του laptop σας δεν δουλεύει ή πως να σιγουρευτώ τι φταίει? Βασικά TIPS

  Όταν ο φορτιστής (ac adapter) του laptop σας δεν λειτουργεί ή δεν φορτίζει ούτε τη μπαταρία του φορητού υπολογιστή ούτε παρέχει ενέργεια για τη λειτουργία του φορητού υπολογιστή χωρίς ισχύ μπαταρίας. Τα ζητήματα ισχύος σε ένα φορητό υπολογιστή είναι επιδεινωμένα επειδή ένας φορητός υπολογιστής έχει δύο πηγές ενέργειας: μετασχηματιστή AC (φορτιστής) και μπαταρία. Όταν η τροφοδοσία AC δεν είναι διαθέσιμη, παρέχεται ενέργεια από τη μπαταρία του φορητού υπολογιστή. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον φορτιστή του φορητού σας και δεν φορτίζει το φορητό υπολογιστή σας, δοκιμάστε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να επιλύσετε το πρόβλημα. Επιθεωρήστε οπτικά τον φορτιστή, τα καλώδια και τη θύρα του φορτιστή (το βύσμα της μύτης του που καταλήγει στο λαπτοπ σας)

  1. Αποσυνδέστε τον φορτιστή από την πρίζα.

  2. Αποσυνδέστε τον φορτιστή από το φορητό υπολογιστή.

  3. Ελέγξτε το μετασχηματιστή και τα καλώδια (συμπεριλαμβανομένου και του καλωδίου που καταλήγει στην πρίζα τοίχου

  Read More