Ιστολόγιο

 1. September 30, 2020

  Πότε είναι η ώρα να αλλάξω την μπαταρία του laptop μου?

  Ανεξάρτητα από το πόσο καλά χειρίζεστε την μπαταρία του φορητού υπολογιστή σας, κάποια στιγμή τελικά θα είναι μή λειτουργική. Εάν είστε τυχεροί, θα είναι καιρός να αντικαταστήσετε τον φορητό υπολογιστή σας έως τη στιγμή που η μπαταρία του πέσει. Εάν δεν είστε, θα πρέπει να αντικαταστήσετε την μπαταρία.

  Ο ‘θάνατος’ της μπαταρίας μπορεί να φαίνεται ξαφνικός, αλλά δεν χρειάζεται. Τα Windows γενικά θα σας προειδοποιήσουν όταν η μπαταρία σας φτάσει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα χωρητικότητας.

   

  Πώς να ελέγξετε την χωρητικότητα της μπαταρίας του φορητού υπολογιστή σας

  Εάν είστε περίεργοι πόσο έχει μειωθεί η χωρητικότητα της μπαταρίας του φορητού υπολογιστή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο τρίτου μέρους βάση αναζήτησης στο Internet για να το δείτε.  Για παράδειγμα, στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, βλέπουμε ότι η μπαταρί

  Read More
 2. September 30, 2020

  Πως να έρθετε στο κατάστημα μας με το Μετρό

  σε περίπτωση που αναρωτιέστε πως θα μας βρείτε με Μετρό δημοσιεύουμε την παρακάτω φωτογραφία που θα σας φανεί αρκετά χρήσιμη και κατατοπιστική

  fortistis.ge με μετρό

  Read More
 3. September 30, 2020

  Lenovo Ideapad 300-15ISK αντικατάσταση μπαταρίας

  Aκόμη μια επισκευή από το τεχνικό μας τμήμα σε προβληματική μπατάρία laptop.

  Πρόκειται για laptop της LENOVO και συγκεκριμένα το Ideapad 300-15ISK η παλιά προβληματική μπαταρία είχε κωδικό L15M4A01 και αλλάχτηκε αφού ανοίχτηκε όλο το λαπτοπ μέσα σε λίγα λεπτά με ισοδύναμη μπαταρία από το εργοστάσιο μας

  Tην μπαταρία για το παραπάνω μοντέλο λαπτοπ μπορείτε να την βρείτε Lenovo 300-15ISK battery 


  Lenovo Ideapad 300-15ISK battery

  Ideapad 300-15ISK αντικατάσταση μπαταρίας

  Read More
 4. June 12, 2020

  Επιλογή φορτιστή για το λαπτοπ μου

   

  πως να διαλέξω τον φορτιστή που κάνει για το λαπτοπ μου...

  Read More
 5. June 11, 2020

  Γιατί να επιλέξω από εσάς την αγορά οθόνης για το σπασμένο μου iPhone?

  Γιατί να επιλέξω από εσάς την αγορά οθόνης για το σπασμένο μου iPhone?

  Σίγουρα νιώθετε μπερδεμένοι από τα διάφορα είδη οθόνων για iPhone που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Αν μάλιστα κάνατε αγορά οθόνης που σας υποσχεθήκαν ως γνήσια ή OEM μπορεί και να είστε απογοητευμένοι . Στην αγορά μας τώρα κυκλοφορούν περίπου 11 μάρκες.

   

  Οι περισσότεροι από τους κατασκευαστές και πολλές μικρές φορές μικρές εταιρίες ψάχνουν για τα πιο φθηνά ανταλλακτικά όπως γυαλί, σκελετό, οπίσθιο φωτισμό, OCA κτλ και συναρμολογούν την οθόνη LCD με αυτά τα ανταλλακτικά. Στην συνέχεια την βλέπετε να αναφέρεται ως OEM ή Grade +++ ή οτιδήποτε θα τραβήξει την προσοχή σας. Προκειμένου να μειωθεί το κόστος και να ωφεληθούν περισσότερο ή να ανταγωνιστούν ή να επιβιώσουν, θα χρησιμοποιούσαν διαφορετική και χαμηλή ποιότητα ανταλλακτικών, πράγμα που τελικά οδηγεί στην διαφορετική ποιότητα συνήθως χαμηλής ποιότητας.

   

  Μονό το φυσικό εργοστάσιο Tianma που ειδικεύεται στα d

  Read More
 6. June 11, 2020

  Ο φορτιστής του laptop σας δεν δουλεύει ή πως να σιγουρευτώ τι φταίει? Βασικά TIPS

  Όταν ο φορτιστής (ac adapter) του laptop σας δεν λειτουργεί ή δεν φορτίζει ούτε τη μπαταρία του φορητού υπολογιστή ούτε παρέχει ενέργεια για τη λειτουργία του φορητού υπολογιστή χωρίς ισχύ μπαταρίας. Τα ζητήματα ισχύος σε ένα φορητό υπολογιστή είναι επιδεινωμένα επειδή ένας φορητός υπολογιστής έχει δύο πηγές ενέργειας: μετασχηματιστή AC (φορτιστής) και μπαταρία. Όταν η τροφοδοσία AC δεν είναι διαθέσιμη, παρέχεται ενέργεια από τη μπαταρία του φορητού υπολογιστή. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον φορτιστή του φορητού σας και δεν φορτίζει το φορητό υπολογιστή σας, δοκιμάστε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να επιλύσετε το πρόβλημα. Επιθεωρήστε οπτικά τον φορτιστή, τα καλώδια και τη θύρα του φορτιστή (το βύσμα της μύτης του που καταλήγει στο λαπτοπ σας)

  1. Αποσυνδέστε τον φορτιστή από την πρίζα.

  2. Αποσυνδέστε τον φορτιστή από το φορητό υπολογιστή.

  3. Ελέγξτε το μετασχηματιστή και τα καλώδια (συμπεριλαμβανομένου και του καλωδίου που καταλήγει στην πρίζα τοίχου

  Read More