Εάν η οθόνη του φορητού υπολογιστή σας είναι σπασμένη, υπάρχουν κάποια βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα:

Εκτιμήστε τη ζημιά:
Εξετάστε την έκταση της ζημιάς. Είναι μια μικρή ρωγμή ή η οθόνη είναι εντελώς σπασμένη; Προσδιορίστε εάν επηρεάζεται μόνο η οθόνη ή εάν υπάρχει ζημιά σε άλλα εξαρτήματα.

Ελέγξτε την εγγύηση:
Εάν ο φορητός υπολογιστής σας εξακολουθεί να είναι υπό εγγύηση, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή ή τον πωλητή από όπου τον αγοράσατε. Η κάλυψη της εγγύησης μπορεί να περιλαμβάνει επισκευές ή αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης. (good luck on that)

Επαγγελματικές υπηρεσίες επισκευής:
Εάν ο φορητός υπολογιστής σας δεν είναι πλέον υπό εγγύηση, μπορείτε να τον μεταφέρετε σε ένα επαγγελματικό σέρβις επισκευής. Αναζητήστε εξουσιοδοτημένα κέντρα σέρβις ή αξιόπιστα συνεργεία επισκευής τρίτων που ειδικεύονται στην αντικατάσταση οθόνης φορητών υπολογιστών.

Επισκευή DIY (Προχωρημένοι χρήστες):
Εάν έχετε τεχνικές δεξιότητες και αισθάνεστε σίγουροι ότι το κάνετε μόνοι σας, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αντικαταστήσετε την οθόνη μόνοι σας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτή η επιλογή δεν συνιστάται για όλους, καθώς απαιτεί αποσυναρμολόγηση του φορητού υπολογιστή και χειρισμό ευαίσθητων εξαρτημάτων. Θα χρειαστεί να βρείτε μια συμβατή οθόνη αντικατάστασης και να ακολουθήσετε λεπτομερείς οδηγίες ή οδηγούς για το συγκεκριμένο μοντέλο φορητού υπολογιστή σας.

Να θυμάστε ότι η προσπάθεια επισκευής της οθόνης μόνοι σας, ειδικά εάν δεν έχετε εμπειρία με επισκευές υλικού, μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω ζημιά. Εάν έχετε αμφιβολίες, είναι συχνά πιο ασφαλές να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια

Στο σαιτ μας θα βρέιτε πλήθος οθονών αντικατατάστασης για το laptop σας εδώ, εαν δυσκολευεστε στην αναζήτητη του σχετικού ανταλλακτικού επικοινωνήστε μαζί μας μπορείτε επίσης να χρειάζεστε επαγγελματική εγκατάσταση απο εμάς.

 

☎ 215 215 1300 - 210 5326117 email: [email protected] 

***απαγορεύεται η αναπαραγωγή άρθρων μας χωρίς την σχετική μας συγκατάθεση